БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

БК „Волтрон“ София се влива ударно във всички нива на ББЛ

1 min read

След дълго мълчание и пълно информационно затъмнение Председателят на клуба Константин Касъров излезе из зад завесата на баскетболната сцена, за да разкрие малко повече за новият баскетболен клуб.
„Искрено се радваме, че отново сме в информационния канал на един от най-предпочитаните баскетболни сайтове, за да разкрием повече относно появата на новият ни проект. Първо искам да благодаря на основните виновници и съмишленици, за да реализираме този продукт, хората които повярваха и застанаха безрезервно зад проекта и са част от УС на клуба – г-н Янко Минков, който освен деен финансово, ще бъде и главната подпорна колона за младите в отбора ни в ББЛ „А“ група „ЗАПАД“ като капитан, г-н Алекбер Рамадан, главен мениджър в една от най-реномираните вериги турски заведения „Джанам Стек Хаус“, адвокат Никола Иванов, с когото дълги години работим заедно и представяне на неговата личност не е нужна и разбира се не на последно място и като участие и с приоритет на важност – треньорският екип на представителният ни тим съставен от мен и колегата Кристиян Димитров, главен мениджър за България на „Тейкауей“ и дългогодишен треньор, както в школата на столичният БК „Шампион 2006“, така и в пернишкият такъв – БК „Шампион 2014“, където беше и Председател на клуба. Дейно в работата ще ни помагат и наши бивши състезатели и изключителни млади специалисти в момента в областта, в която работят – фитнес инструкторът и кондиционен треньор Петър Каменски и Валентин Величков, които е изключителен графичен дизайнер. Двамата също така ще ръководят рекламният отдел в клуба, свързан с поддържането на информационен канал в „YouTube“, официална Интернет страница и същите такива и в „Инстаграм“ и „Фейсбук“!
За мен най-важното като Председател на клуба и с приоритет е да създадем една устойчива среда за спомосъществувателно развитие и възможност за трамплин на млади състезатели през нашият клуб, мощен корпоративен маркетинг и реклама, постигане на финансова устойчивост с цел разрастване дейността и през детско-юношеска школа и като все още малък клуб най-важното – затвърждаване на позицията на баскетболната карта на България!
Тази година клубът ни ще бъде представляван от три мъжки отбора във всяка една от дивизиите на ББЛ в регион „ЗАПАД“ – „А“, „Б“ и „В“ група като съм изключително щастлив да спомена, че още в началото на проекта към нас се обърнаха над 100 състезателя с различно ниво на баскетболни техники-тактически умения, на голяма част от които успяхме да осигурим възможност за изява през предстоящият сезон. Ако трябва да съм коректно точен в цифрите – ростерът ни за „А“ група ще бъде от около 16-18 състезателя, а тези за „Б“ и „В“ групите – пълни до краен предел с 22-ма играча. В общи линии тази година близо 60 състезателя ще защитават цветовете и емблемата на БК „Волтрон“, което само по себе си като за начало е едно достатъчно удовлетворение за нас като Ръководство! Съвсем скоро ще дадем и малко повече яснота по ростерите на всичките ни формации, нека официално приключи първоначалният срок за картотекиране в БФБаскетбол!“