БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

Турнир в чест на легендарния български баскетболист Спас Натов ще се състои в родния му град Пазарджик!

1 min read

СБК Хебър и община Пазарджик организират баскетболен турнир за мъже в чест на легендарния баскетболист Спас Натов. Със съдействието на кмета на града г-н Тодор Попов, председателя на “Младежки спортен клуб Пазарджик спортува” г-ца Ренета Камберова и президента на СБК Хебър – Пазарджик г-н Янислав Марков и с партньорството на “Лакрима АД”, този турнир ще е възможен и ще се състои на 24.09/25.09/2022г в новата зала “Иван Симеонов”.

Участие ще вземат отборите на домакина Хебър Пазарджик, ЦСКА-София, МИКС- София и ЛЕВСКИ 2022 – София. За “Двоен Дрибъл” президента на клуба Янислав Марков заяви, че идеята на този турнир е да се уважи един достоен човек.

„Лично за мен той беше легендарен баскетболист, мой съотборник, съученик и добър приятел. Роден в нашият град Пазарджик, той заслужи това признание с харизмата и добротата си. Благодаря от сърце на всички отбори, които потвърдиха участие, благодаря на кмета на града г-н Тодор Попов и разбира се благодаря на г-ца Ренета Камберова, председателя на “Младежки Спортен Клуб Пазарджик Спортува.“ Силно се надявам да напълним новоткритата спортна баскетболна зала “Иван Симеонов “ и да направим незабравим баскетболен празник в името на Спас Натов.“

В края на турнира със статуетки ще бъдат наградени най-добър реализатор, най-добър борец, най-добър подавач, най-добър защитник и МВП на турнира.

Всички мачове ще бъдат предавани на живо в Youtube!

Програмата за турнира:

24.09- (Събота) 16:30ч откриване

24.09-17:00ч ЦСКА – Левски 2022

24.09.-19:00ч- Хебър Пазарджик – Микс София

25.09.2022 (Неделя) 15:00ч – Мач за трето място

17:00ч – Финал

19:00 – 19:30 – Награждаване и закриване на турнира.