БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

Веско Веселинов е новият главен мениджър на Хебър Пазарджик!

1 min read

Бившият национален състезател Веско Веселинов ще бъде новия главен мениджър на Хебър Пазарджик. Той се заема с ДЮШ на клуба и ще отговаря за всички дейности в нея. Допълнително ще помага и на А и Б отбора в регион юг на ББЛ. Състава от А група ще има нов треньор за спортно състезателната 2022/2023г.
За “Двоен Дрибъл” президента на клуба г-н Янислав Марков заяви, че Веско Веселинов има знанията и образованието, за да върне ДЮШ там, където и е мястото.

„Разчитаме на неговия опит разбира се и започваме офанзива за набирането на деца в училищата. Заедно с него ще бъде и Михаил Пандев, като двамата ще си разпределят възрастите за тренировки и мачове.
Мъжкия отбор ще има нов треньор, който ще бъде обявен до няколко дни. Вече имаме условия за работа, новата зала е страхотна и има всичко необходимо в нея, за да надграждаме.
Имаме подкрепата на общината в лицето на нашия кмет г-н Тодор Попов, който дава мило и драго спорта да се развива в града.“

Веско Веселинов е седемкратен шампион на България и национален състезател. През миналата година беше и играещ треньор в Хебър Пазарджик.