БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

Берк Мехмед и Мартин Тодоров подсилват БК Шоутайм!

1 min read

Със сериозни попълнения се сдоби отбора на БК Шоутайм. Те привлякоха в редиците си двама ключови състезатели от Черно Море Тича. 199 см Берк Мехмед и 206 см Мартин Тодоров.

Двамата ще играят с двоен лиценз до края на шампионата в регион изток на ББЛ. Отбора на БК Шоутайм ще играе и в турнира за купата на ББЛ, който стартира с мачове на 12-13 февруари в град Перник. Трансферния прозорец затваря в края на месеца.

По повод привличането на двамата състезатели председателя на клуба Татиос Памукчиян заяви:  „От две години си партнираме с БК Черно Море Тича. Двете попълнения пристигат благодарение на г-н Ганчев, който е президент на отбора и разбира се с главното съдействие на старши треньора на клуба г-н Даниел Клечков.

Според тях ББЛ дава възможност за изява на млади баскетболисти и растеж в тяхното развитие. Това е пътят и ние сме готови да им дадем шанс. Все пак треньор на нашия отбор е помощника на Даниел Клечков в Черно Море Тича, а именно Кирил Петров. Той най-добре знае тяхната форма и качествата, които притежават. Надявам се да си бъдем полезни едни на други“ – заяви в типичния си стил той.