БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

Росен Барчовски е избран за председател на треньорската комисия!

1 min read

Националния селекционер на България г-н Росен Барчовски бе избран единодушно за председател на трньорската комисия. В предварителната си реч той честити изминалите празници на колегите треньори и им пожела успех през новия сезон.

„Искрено съжалявам, че нямам опонент. Oчаквах млади треньори да се включат, но за съжаление такава е реалността. Единствената ми молба към БФБ бе да си подам молбата в последния момент изчаквайки някой да се включи за избор на председател. Това което си пожелавам е да има прозрачност в работата на треньорите и да се събираме много по-често дали онлайн или на живо, за да разискваме проблемите. Ще обърнем внимание на треньорите за тяхното обучение, за да надграждаме техните знания. Ще хвърлим усилия най-вече при подрастващите деца и обучението на техните треньори. Общо 33 треньори гласуваха и всичките подкрепиха кандидатурата. Толков бяха регистрирани и за събранието . Там личаха имената на Людмил Хаджисотиров, Георги Давидов и Таня Гатева. Треньорската комисия бе избрана в състав за следващите пет години поименно:

Георги Божков, Емилия Кръстева, Николай Пеев, Таня Гатева, Васил Христов, Марияна Борукова, Людмил Хаджисотиров, Тити Папазов и Лъчезар Коцев. Главен секретар на треньорската комисия ще бъде Петър Клечков .