БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

Право на отговор от Владимир Славов!

1 min read

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

„Отговор относно разкритията на лицето-Късъров.

Фактите, който е описал лицето са абсолютно невярни, поради което изложените неща съм ги предал на адвокат. На него няма да му е първото дело за което го съдят, има поне 5 и може да ги проверите. Относно Владимир Славов баща, искам да добавя като национален състезател на две олимпиади ( мелбърн 1956; Рим 1960 ) по късно е бил прецедател на БФБаскетбол и след това прецедател на “Дружество Локомотив”. За моята автобиография като състезател, треньор и деятел понеже намесва тези факти, моля Г-н Чанков да ми дадете шанс за по обширна статия за абсолютно всяка една моя дейност и продължавам да я върша тази дейност в продължение на 30 години. В тази статия ще напиша и за дейността на Владимир Славов ( син ), през цялото време като треньор, състезател и деятел. Добавям че съм завършил НСА- “ Васил Левски “, правоспособен съм да преподавам и да водя тренировки по баскетбол. Имам отвърден лиценз от “ Министерството по Младежта и Спорта “ за 2020 като треньор. За останалите ми успехи, класирания, водач на национални отбори в чужбина, както и треньор – водач на различни възрастови групи баскетболисти по турнири в чужбина. Не тези глупости не съм смятал да пиша като ухо и да пиша оправдание, но много колеги, съдии, треньори и приятели в други специалности ми звънят възмутени и ме питат, кой е този Късъров и от кога е капацитет в баскетбола. Лицето Късъров, първо няма диплома за завършено више образование, след което няма длъжност като шеф на дюш “ Атлетик “ и ръководител на ББЛА1. Не мога да разбера как човек без диплома се е самопроизвел като директор, след като такава длъжност няма в клуба и как може той да ни е “директор” , след като ние имаме дипломи за лицензирани треньори?! Стигаме до другите факти който не знаем дали са потресаващи, но този нарцис, който всеки го нарича така поради самовлюбеността към себе си, 10 години се мотае в баскетболните среди без да е играел баскетбол на сериозно равнище. Аз ще ви изложа фактите, който има много свидетели и угорчени от неговите действия и постъпки:
През 2018 г. в зала граунд тренираха 40 състезателя на които лицето е събирал месечни такси и глоби ( 60 до 80 лв. ), който никъде не са били отчитани, поради което хора които помагаха и бяха част от клуба се отказаха много бързо, поради действията му. Това може да се провери при сегашния президент на клуба. Въпреки събираните суми в размер над 2200лв. Остави задължения в размер 1700лв. без да плати наема на зала граунд, за което началника на залата многократно алармира. Освен това лицето касъров не плащаше месечните наеми на “ НСА “ и зала “ МГУ “. Беше дал собствената си сметка на бащата на Шон Голод, който превеждаше в размер на 800лв. И на други състезатели месечни такси, който да влизат в собствената му сметка без да се отчете на никого. Той прогони с неговите методи на провеждане на тренировки 25 състезателя, които мога да напиша по на там поименно. Същия криейки се зад трима родители, ходеше да хули Костов и Хаджиев, за това че не тренират играчите, което може да потвърди отново президентът на клуба. Заплашваше Костов, че ще го прибие и ще му счупи главата, многократно. За да не се разпростирам на този етап, аз допълнително ще пиша пак в друга статия или на живо предаване очи в очи.
 За успеха който си е преписал за баража на есенния- полусезон за юноши до 19г. първо благодарение на мен, беше допуснат отбора да играе в турнира, дежурния представител на БФБ, заради неплатени технически нарошения на негови състезатели и него от миналия сезон. След това се оказа че има и картотека на състезател под въпрос. Миналогодишния сезон има служебна загуба, поради вкарването на фалшив играч на терена. Мачът е бил прекъснат и е дадено глоба на клубът. Ако тези факти са маловажни стигаме до момента на октомври 2021, същия този отбор на когото той е треньор с епохален успех, спря да води тренировъчна дейност и това се случи поради няколко причини: 
1. Изгонен от всички зали поради неплатени наеми на зали 
2. Поради участието му в 4 или 5 длъжности, организацията на ББЛА1, като организатор, статистик, говорител, а може би хигиенист и охранител, като всяка седмица имаше четири мача. Всяка седмица, вечерите има по 2 мача, а неделите по 4ри. Не стига че не водеше тренировките, взимаше играчи от първия отбор, да ходят да снимат мачовете в сейн Джордж и в Ботев град, а може би и другаде, той ги спираше да тренират за да вършат снимачната част на мачовете. Големия играч Мартин Младенов, капитана на отбора не идваше на тренировки за да ходи да снима. За да се ориентираме към приключване, от октомври до май, пребираше таксите от играчите на първия отбор, без да ги отчита и ги водеше на мачове без тренировъчен процес от мач на мач, което от родители и треньори се виждаше, че е крайно нездравословно, опасно и възмутимо за един треньор, ако може да се нарече такъв, да води отбор, който няма един ден тренировъчен процес. Поради което, още трима от състезателите се отказаха, а други трима отидоха в други отбори. Тези играчи са: Теодоси Тодоров, Борис Колев, Ники Покровнички. Стига ме до там, че за капак отборът трябва да плати две домакинства за юноши 19 тъй наречения Късъров, отиде самолично във федерацията, без знанието на президента, като нарцис решил да разпространи навсякъде, че той е щял да фалира клубът. Аз и други хора се чудим как този човек ходи да играе в четири отбора миналата година: волтрон, атлетик, Несебър и микс. Кой му разрешава и може ли понеже се мисли за недосегаем, може да си прави каквото иска, като дърпа състезстелите и ги заплашва че ще ги пребие, гони съдията на мач с нож, а след това и с пистолет, а след това и с този пистолет стреля от прозореца на мерцедеса, който кара. За мачовете като свършат вечер в 23:30, да тренира до 1-2:00 часът да заключва залата и да се счита за оправител на залата. Всичко това може да се докаже и потвърди от свидетели.
За да приключим тази статия, няма ли по кадърни, коректни, цивилизовани и кадърни хора, играли баскетбол  да бъдат статистици, говорители и др. Да вадят пистолети и ножове на хора. Стигаме до там, че неговия баща, апропо, който е пенсиониран полицай и сме приятели казва че:
Такъв е той и щом му трябвало пари ги взима. Всички тези факти който изложих са доказуеми със свидетели и възмутени хора и питам аз, кой трябва да си ходи ?
Послепис: във връзка на 100 години от навършването на баскетбол бях награден от Глушков и играл с много живи легенди, а ти с кого си играл и къде за да можеш изобщо да бъдеш компетентен по тема с баскетбол.
До fiba ли, трябва да се пише за постъпкитети към рефера на когото си замахвал нож и вадил пистолет, за да приключиш, с всички баскетболни дейности и само да го гледаш по телевизора. „
С уважение: Стоян Славов
За най-актуалните баскетболни новини следете нашия сайт – basketballtv.bg