БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

Модерно приложение за пример в българския спорт

1 min read

Една от най-големите спортни организации в България – Българска баскетболна лига (ББЛ) демонстрира изключителна креативност и иновативност в развитието си. С мисъл и желание за адаптивност към развиващите се платформи, технологии и социални комуникации, баскетболната структура не спира да покорява нови върхове с всеки изминал ден.

Най-новият продукт на Българска баскетболна лига е мобилно приложение за всички любители на баскетбола. Това е първото и единствено до момента приложение на спортна федерация или институция, което прави хората от ББЛ тотални иноватори и пионери в тази област. Желанието им обаче е точно такова – да опитват да бъдат модерни и все по-достъпни до феновете на баскетбола.

Приложението до този момент работи за устройства с операционните системи iOS и Android, като е напълно безплатно изтеглянето му от съответните app магазини – просто трябва да го потърсите, пишейки Българска баскетболна лига. Сваляйки приложението, попадате в нереален истински професионален свят за българските стандарти…

В Българска баскетболна лига се състезават 67 отбора (32 в ББЛ – А група и 34 отбора ББЛ – Б група), над 1000 състезатели, като за един сезон се организират и провеждат над 800 мача! За всичко това може да намерите абсолютно точна и актуална статистика – резултати, най-добри състезатели, показатели и други. В секция отбори се намират всички 67 отбора, състезаващи си в ББЛ. За всеки отбор има програма, резултати, статистика със средни показатели на отбора, лидерите на състава по отделни показатели, както и пълна статистика за всеки един играч. Всеки баскетболист има и снимка в профила си.

Към всеки изигран мач може да гледате видео със запис на целия двубой, като видеото е достъпно за гледане директно от приложението. Всички телевизионни мачове, излъчени по ефирна телевизия също са налични в youtube и приложението. Апликацията се актуализира постоянно и съвсем скоро ще са налични още повече подробни детайли за събитията.

И за десерт за онези, които искат не само добре поддържана база данни и статистика, но и новини. Да, в приложението на Българска баскетбола лига има и новини. В секция „Баскетбол ТВ“ екипът публикува най-актуалните новини, свързани с организацията, като стремежът е за още по-сериозно развитие в тази насока. Тук може да гледате и предаването „Двоен дрибъл“, което цели да допринесе за още по-голяма популярност.

2 thoughts on “Модерно приложение за пример в българския спорт

Вашият коментар