БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

Баскетболния Хебър безапелационно е отбор номер 1 на 2020г. в град Пазарджик

1 min read

Баскетболния отбор на Хебър Пазарджик грабна трофея отбор номер 1 за 2020 година на специална гала вечер организирана от община Пазарджик и кмета на града г- н Тодор Попов.

Те се пребориха в свирепа конкуренция с Футболния отбор на града Бенковски и волейболния тим носещ същото име. Хебър беше единствения отбор без загуба в шампионата и единствен досега направил требъл в ББЛ. Носител на купата на ББЛ, шампион в регион Юг и национален шампион в цяла България. В речта си кмета на града г- н Тодор Попов заяви:

„Каквото и да кажа за тези момчета ще е малко. Досега тяхното развитие ни убягваше на фона на голямата конкуренция на отборните спортове в града. Искам да им благодаря за всеки миг на радост и гордост, че представят на високо ниво нашия любим град. Благодаря и на г-н Янислав Марков за логистичното, организационно и финансово подпомагане и себераздаването за развитието на баскетбола в Пазарджик. С тази добра симбиоза и този добър колектив за мен е страхотна чест, че сте избрани за номер едно.“

В изказването по време на награждаването се включи и човека, от когото тръгнаха всички успехи – г-н Янислав Марков, който заяви:

„Благодаря. За нас е изключителна чест, че сме удостоени с наградата “Отбор на годината” за 2020 година. Благодаря за усилията на всички момчета, на община Пазарджик и най-вече на кмета на града г-н Тодор Попов за подкрепата. Разбира се благодарим и на г-ца Ренета Камберова за нейната енергия и нейния ентусиазъм и да се надяваме, че тази година ще е по-добра от 2020 година.“

За най-актуалните баскетболни новини следете нашия сайт – basketballtv.bg

1 thought on “Баскетболния Хебър безапелационно е отбор номер 1 на 2020г. в град Пазарджик

Вашият коментар