БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

ЕФБЕТ генерален спонсор на БЪЛГАРСКА БАСКЕТБОЛНА ЛИГА (ББЛ)

1 min read

Букмейкърската компания ЕФБЕТ стана спонсор на най-бързо развиващата се спортна лига в страната – Българска баскетболна лига (ББЛ) „А“ група. Договорът е за период от две години и половина и обхваща периода до края на сезон 2020/21 г., както и целите сезоните 2021/22 и 2022/23 г.

ББЛ „А“ група е вторият ешелон на мъжкия баскетбол в страната и съдържа общо 32 клуба. Лигата се администрира от Българска федерация по баскетбол и се организира от сдружение „Българско баскетболно общество“, въз основа на договор, който двете организации подписаха през лятото на миналата година. Преди началото на партньорството броят на отборите в „А“ група беше едва 6.

Над 100 мача на сезон от ББЛ „А“ група ще бъдат излъчвани на живо в спортната телевизия B1B Action, а всички останали срещи от първенството ще имат стрийминг в YouTube канала на Българска федерация по баскетбол.

Освен рекламно време в рамките на излъчванията, ЕФБЕТ ще получи рекламни позиции в залите, в които се провежда ББЛ „А“ група, рекламен банер на сайта на първенството и брандинг върху екипите на длъжностните лица на мачовете.

ЕФБЕТ е дългогодишен партньор на Българска федерация по баскетбол. Букмейкърската компания е дала името си на турнира за Купата на България по баскетбол и се рекламира в Национална баскетболна лига и мъжкия национален отбор на страната.

1 thought on “ЕФБЕТ генерален спонсор на БЪЛГАРСКА БАСКЕТБОЛНА ЛИГА (ББЛ)

Вашият коментар