БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

Голямото шоу наречено ББЛ започва тази вечер!

1 min read

Днес – 05.10.2020г. стартира новото първенство на ББЛ . След къртовски труд на всички в организацията, след многобройните опити да се прокара идеята за амортизация на плановия договор с БФБ, постоянните схеми и облъчвания кое е правилно и кое не, настъпи момента и стартираме. Ние като екип смятаме, че ако не работим заедно за просперитета на играта с оранжевата топка и се делим на “наши” и “ваши”, ако не потиснем егото в нас, то това ще донесе само негативи в близко бъдеще. Всички хора въвлечени в проекта трябва да ъпдейтнат своето поведение, съдийската комисия, отборите и БфБ трябва да работят за надграждането и просперитета на Българския Баскетбол. 

Благодарим на Георги Глушков и Виктор Кирков за доверието, което ни гласуваха и смятаме, че настъпи момента за промяна. Благодарим разбира се и на хората, които имат различни възгледи спрямо новия формат. Те ни направиха по-обединени и ни показаха, че сме на прав път! 

Пожелаваме на всички участници успех през новия сезон, да бъдат здрави и да спазват феърплей по време на мачовете на ББЛ!!!

Вашият коментар