БАСКЕТБОЛ ТВ

видео, анализи и новини

БК Политехника иска повече гостувания за отбора си в ББЛ “А” група

Ръководството на БК Политехника моли за повече гостувания за А отбора си в ББЛ “А” група в регион запад.
Това стана ясно, след като на редакционната поща на предаването, бе препратен мейл, адресиран и до официалния мейл на Българска Баскетболна Лига.
От него става ясно, че отборът воден от треньорът Янко Янчев иска да играе, колкото е възможно повече мачове извън регионалния център София. Това странно желание е обусновано в писмото на БК Политехника, с твърдата увереност на ръководството, че участието на отбора в ББЛ “А” група, не е само заради търсенето на победи, но и заради популяризирането на баскетболната игра извън София.
В кореспонденцията с ББЛ, Златан Атанасов в качеството си на председател на УС на БК Политехника, заявява твърдо, че иска А отборът да изиграе поне по един мач като гост срещу отборите от Своге, Правец и Ботевград. Ръководителят на БК Политехника отбелязва, че клубът е готов да поеме възникналите от това допълнителни разходи за ББЛ!
Днес стартира сезонът в ББЛ, като програмата в регион запад е готова до края на месец октомври. Програмата за целият редовен сезон, се очаква в следващите две седмици!
Пожелаваме успешна година на всички отбори!

Вашият коментар